Indspil din podcast, vokal eller indtal din speak i Kødbyen

Kom til det livlige og kreative Kødbyen og indtal speak, lav podcast, indsyng din vokal eller optag foley i Raumschiffs vokalboks.

Har du svært ved at få god lyd på podcasten, eller brug for at kunne give sangstemmen fuld gas uden at få klager fra naboen? Vi kan hjælpe dig! Vores lydisolerede boks giver dig de bedste forudsætninger for at få gode lydoptagelser. Brug vores booking formular her til højre. Dage markeret med orange er reserverede, dage med rød er allerede booket.

Boksen

Den lydisolerede boks er bygget med inder- og ydervægge i ekstra tyk spånplade. Indervægge og gulv er ikke koblet til ydervæg, for minimal overførsel af vibrationslyd. Plader er tætnet med silikone. Mellem væggene er der 95mm glasuld. Vinduespartiet består af 3 lag plexiglas med 3-4 cm luft mellem hvert lag. Døren er massiv lyddør der dæmper 48db.

Indvendigt er opsat lydabsorberende paneler i glasuld betrukket med stof. Panelerne kan afmonteres efter aftale.

Indvendige mål: 1,20 x 1,43 m

Miljø og kemi

Vi har søgt at mindske mængden af kemikalier, og give et så naturligt miljø som muligt. Spånpladerne er afdampede og afgiver ikke lugt. De lydabsorberende paneler er udført i træ, bomuldsstof og glasuld så der ikke frigives unødige kemikalier fra eksempelvis flammehæmmere (som anvendes i lydskum). Gulvtæppet er af ren uld.

Udenfor boksen

Foran ruden, er der et skrivebord. Her kan en lydtekniker/instruktør sidde.

Lydtekniker

Vi kan som regel stille en lydtekniker til rådighed med optagelse enten i Logic Pro, Final Cut X eller Adobe Audition. Vælg "Med lydtekniker" under feltet "Bookingtype".

Har du blot brug for en kort introduktion til udstyret, eller indstilling heraf kan du skrive det i bemærkningsfeltet.

Udstyr

Gode optagelser kræver det rette udstyr. Vores mikrofon er en klassiker fra SE - X1. Den har low-cut filter der kan slås til og fra, samt -10db knap der gør det muligt at give stemmen fuld kraft, uden den overstyrer.

Du får også adgang til iMac der placeres udenfor boksen, og styres, enten udefra af lydtekniker, eller inde fra boksen (synlig gennem vinduet) via trådløst tastatur og mus. Logic Pro og Adobe Audition er installeret. Ring for yderligere detaljer.

Vi stiller følgende udstyr til rådighed:

 • SE X1 mikrofon monteret på højdejusterbar stander
 • iMac placeret udenfor boksen
 • trådløst tastatur og mus.
 • Logic Pro og Adobe Audition
 • Pop filter (metal, kan afmonteres)
 • Reflexion Filter X mic isolator (kan afmonteres)
 • Steinberg UR22 for-forstærker/lydkort (usb 2.0 tilslutning)
 • 2 sæt lukkede Sennheiser Pro hovedtelefoner
 • Papirholder på fleksibel arm
 • 2x strømudtag
 • 2x USB udgange (USB-A hun) ført ud til boks under ruden på ydersiden
 • 2x XLR udgange (3-pin hun) ført ud til boks under ruden på ydersiden
 • barstol med ryg og luksus-lammeskind
 • 30 cm dyb bordplade (se billeder)

Du er velkommen til at medbringe eget udstyr. Du har selv ansvaret for dine ting. Vi forventer også at du passer godt på vores udstyr.

Om stedet

Vi er en blanding af fotografer, designere og andre kreative. Nogen dage er her mange, andre dage få.

Betingelser

Da vi har til huse i et åbent kontormiljø, med folk der laver mange forskellige ting, kan vi ikke sikre absolut stilhed. Når du booker en dag, har du som udgangspunkt adgang til boksen i tidsrummet 10-16, med mindre andet aftales skriftligt. Vi lover dog kun fra 4 timers reel optagetid. Hvis du oplever at have mindre tid (hvis der er støj hele dagen i form af byggestøj eller høj musik fra restaurationen i underetagen) får du en gratis booking på en anden valgfri (ledig) dag. Kan optagelserne ikke udskydes, får du i stedet pengene retur.

Folk har deres arbejdsredskaber liggende, og det er vores ansvar at gæster ikke piller ved dem. Vi forbeholder os ret til at bortvise gæster der ikke overholder dette.

For at opnå maksimal lydisolation er der er ingen ventilation af boksen - en person kan opholde sig der ca.10 minutter ad gangen, hvorefter døren skal åbnes for at få frisk luft ind.

Ved optagelse af podcast kan man godt stå to personer i boksen ad gangen, men så bør døren stå på klem, så der kommer luft ind.

En booking tillader op til to personer at opholde sig i og udenfor boksen i tidsrummet. Har I brug for at være flere personer til stede under optagelserne, skal dette skrives under bemærkninger og efterfølgende aftales telefonisk. Vi forbeholder os retten til at afvise større grupper.

Prisen pr. dag står til højre over booking-kalenderen. Ved endelig bekræftelse modtager du en faktura på den mail du angiver i formularen. Bookingen er først gyldig når denne er betalt.

Fortryder du en booking efter betaling, skal du hurtigst muligt kontakte os på telefon: 2628 6217.
Er der mindre end 3 dage til først bookede dag, får du kun refunderet beløb svarende til det antal dage der ligger længere fremme end 2 dage fra datoen for aflysning.

Hvis vi grundet sygdom eller anden force majeure ikke kan være til stede på en eller flere dage af din booking, og derfor må aflyse din booking, får du mulighed for at ombooke eller få fuld refundering af beløb.

Ved at booke, bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser.

 

Du kan som udgangspunkt ikke booke i dag og i morgen og, da vi skal sikre os at kunne åbne for dig. Hvis du har akut behov, skal du i stedet ringe på 26 28 62 17.

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar
captcha

Du skal skrive tegnene i det nederste felt som de står, med store og små bogstaver. Hvis du ikke kan læse hvad der står, må du prøve dig frem. Bare rolig, du får flere forsøg og skal ikke genindtaste alle oplysninger.

Hør og se eksempler

13 majEftersynkronisering til kortfilmen Nordlys


Vi lagde lokaler til indspilning af spyt, støn og skrig, til kortfilmen Nordlys. Instruktør Victor Harder Hesel beskriver filmen således: “Filmen…

Read More

04 marAK – Det Sidste Farvel – indspilning i Kødbyen


En solrig formiddag i februar ankom min datter, sanger og sangskriver AK, til Raumschiffs lydstudie i Kødbyen, med en kop kaffe,…

Read More

28 novTestimonial og explainer – film for hypnoterapeut Magnus Maimonide


Explainer og testimonial for klinik På en skøn sommerdag i Humlebæk, optog Raumschiff to film sammen med hypnoterapeut Magnus Maimonide. Den…

Read More