Videoproduktion – til ethvert budget


Har I brug for en Instruktionsvideo, explainer eller reklamefilm?

Skal I ud med komplekse budskaber enkelt og præcist, eller vise jeres produkter frem på en flot og gribende måde, har vi udstyret og erfaringen til at få det til at ske.

Vi har den nyeste generation af video-udstyr, så vi kan optage og levere film i biografkvalitet (Digital cinema 4K) og Ultra HD 4K. Se et eksempel på video-kvaliteten i filmen “Not in use” på denne side.

Stillbillede af video optaget i 4K - Klik for at se detaljerigdommen

Stillbillede af video optaget i 4K – Klik for at se detaljerigdommen

I kan sagtens selv lave HD video med en smartphone og gratis redigeringssoftware, men resultatet bliver derefter. Vi laver videoproduktioner med professionelt udstyr fra Canon og Panasonic, og har redigeringsudstyr og efterbehandlingssoftware der løfter jeres videoproduktion til et professionelt niveau.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Er det ikke fotografier?

Nej, det er skam video – men det er optaget i fotografi-kvalitet. Ser du godt efter kan du ane små bevægelser i billedet. Filmen er en demonstration af de muligheder og den kvalitet et såkaldt 4K videokamera kan levere. Nyd filmen i fuld skærm!

Levering og placering

Vi arbejder typisk med produktionstider på 2-5 uger afhængig af opgavens størrelse, men det varierer meget og afhænger at mange faktorer.

Kortere film på ca. 1 minut kan vi som regel filme på en enkelt dag, hvis der er tale om at filme et enkelt produkt, et kortere interview og et enkelt eller to optagesteder. Vi kan sørge for casting af medvirkende efter behov. Vi har faste lydmænd, lyssættere og assistenter vi kan gøre brug af hvis budgettet tillader det.

Skal filmen på jeres hjemmeside, kan den udgives på Youtube eller placeres lokalt på jeres hjemmeside, og vi sørger selvfølgelig for at I også kan vise jeres film på iPhone og iPad og andre tablets og smartphones.